– fordi tiden kræver et MODSPIL

LIDT OM MIG SELV

 
Carsten Agger Jeg har mange ord at sige om et hav af emner, men indtil videre kun lidt at sige om mig selv. Jeg er uddannet som cand. scient. i teoretisk fysik med bifag i datalogi. I den forbindelse har jeg interesseret mig en del for de mere filosofiske aspekter af fysikken og matematikken – specielt finder jeg kvantefysikkens helt konkrete kvantificering af verdens ubestemthed og Turings halting-teorem og Gödels ufuldstændighedssætning og den hermed forbundne principielle begrænsning af den menneskelige erkendelse dybt fascinerende.

Professionelt har jeg siden 1996 ernæret mig som systemudvikler i det private erhvervsliv. Mere privat er jeg fraskilt og far til fire børn, hvoraf jeg i dag bor sammen med de to.

I de senere år har jeg interesseret mig en del for verdens generelle og politiske udvikling, og min mening om disse har ført frem til en vis politisk aktivitet, først og fremmest i forbindelse med tidsskriftet Faklen og Minoritetspartiet.

En del af de artikler og læserbreve, jeg har skrevet i de sammenhænge, står at læse på denne side: kig blot under "Artikler" ude til venstre. med venlig hilsen

Carsten Agger
redaktør, webmaster og skribent

Kommentarer: